Disclaimer

Disclaimer

Algemeen

www.symfony.nl is de website van Symfony  B.V. De informatie daarop komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de Symfony B.V. Symfony B.V. besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud. Het is echter mogelijk dat informatie op deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Symfony B.V. is verder niet aansprakelijk voor de inhoud en gevolgen van gebruik van websites van derden, die via colours.nl gelinkt worden.

Bescherming persoonsgegevens

Symfony B.V. gebruikt alleen persoonsgegevens die u zelf heeft achtergelaten en strikt voor het daarbij behorende doel. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor zij zijn achtergelaten. Bij het gebruik van deze website is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing.

Auteursrechten

Symfony B.V. houdt het auteursrecht op de via de internetsite van de Symfony B.V. verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op de site van Symfony B.V. mag zonder schriftelijke toestemming van Symfony B.V. openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren dient te geschieden met bronvermelding.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Neem contact op

 

Laat hier je gegevens achter

Over Symfony | e-commerce met resultaat

Symfony adviseert bedrijven op het gebied van e-Commerce en ondersteunt bij het ontwikkelen en optimaliseren van webwinkels. Naast het geven van onafhankelijk strategisch advies bieden wij pragmatische e-Commerce oplossingen. Voor starters hebben we standaard oplossingen, voor gevorderden kunnen we een slimme extensies implementeren en ontwikkelen we maatwerk en koppelingen. Voor al onze relaties bieden we uitgebreide support en e-marketing mogelijkheden die bijdrage aan het online succes!