Het effect van schoon online

Nieuwe website voor Nederland Schoon
Prachtige, fantastisch vormgegeven nieuwe site. Zelfs de saaie, noodzakelijke content ziet er aantrekkelijk uit. Wij zijn trots op het resultaat!
Liliane Velt - Stichting Nederland Schoon

Met het nieuwe design is er bewust voor gekozen om de wensen van de doelgroep centraal te stellen. Met daarbij de vraag waarnaar de bezoeker op zoek is wanneer men de website bezoekt. Het resultaat is een visueel zeer aansprekende website die de bezoeker optimaal bedient. De website biedt voldoende mogelijkheden voor Nederland Schoon om de autoriteit te blijven op het gebied van het bestrijden van zwerfafval. Per seizoen zal de website een ander uiterlijk krijgen door de inzet van speciale achtergrond visuals.

Nederland Schoon wil zwerfafval in Nederland voorkomen en bestrijden. Dit doen ze samen met het bedrijfsleven, de overheid, scholen, vrijwilligers maar vooral ook de Nederlander op straat. Hiervoor voeren zij campagnes tegen zwerfafval, doen onderzoek, adviseren bedrijven en zetten aanstekelijke acties op. Het uitgangspunt van Nederland Schoon luidt dan ook: als we het schoonhouden, hoeven we het ook niet op te ruimen. Stichting Nederland Schoon gelooft dat het prettiger leven is in een zwerfafvalvrije omgeving.

Resultaten

  • 100%
    langer op de website
  • Drupal 7
    Nieuwe CMS upgrade
  • Nederland
    een stukje schoner
 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Neem contact op

 

Laat hier je gegevens achter

Over Symfony | e-commerce met resultaat

Symfony adviseert bedrijven op het gebied van e-Commerce en ondersteunt bij het ontwikkelen en optimaliseren van webwinkels. Naast het geven van onafhankelijk strategisch advies bieden wij pragmatische e-Commerce oplossingen. Voor starters hebben we standaard oplossingen, voor gevorderden kunnen we een slimme extensies implementeren en ontwikkelen we maatwerk en koppelingen. Voor al onze relaties bieden we uitgebreide support en e-marketing mogelijkheden die bijdrage aan het online succes!