Optimalisatie & Online Marketing

Meer bezoekers, hogere conversie en meer loyale klanten

Maximale online activatie met onze Online Marketing diensten

Meer bezoekers & hogere conversie

Het aantrekken van relevante bezoekers voor uw webshop is een mooi doel. Maar met alleen bezoekers op uw webshop verdient u nog geen geld. Bezoekers moeten converteren, kopen of self service handelingen verrichten. Om bezoekers te laten converteren moet u goed naar ze luisteren en in hun behoeften voorzien. We doen dit door het gedrag van uw bezoekers goed te analyseren. We analyseren de data uit Google Analytics, doen gebruikerstesten en we voeren A/B tests uit.

Ons team van gecertificeerde online marketeers is hierin gespecialiseerd. We helpen u graag op de volgende gebieden:

  • Analytics
  • Zoekmachine adverteren, bijvoorbeeld via Google Adwords
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Content optimalisatie
  • eMail & Campagnes
  • Usability en conversie
  • Techniek & Performance
  • Social 

Optimaliseren is en blijft een continu proces

Hoe gaan we te werk?

1. 360° expert review
De basis voor online succes is een pragmatische digitale marketing strategie. Vanuit deze strategie kan de optimale invulling van de kanalen worden bepaald. Vooraf heldere meetbare doelen formuleren is randvoorwaarde voor succes. Onze 360° expert review brengt in kaart in hoeverre uw site goed werkt en waar het beter kan.

2. Advies op maat
Aan de hand van de review krijgt u advies over de verbeterpunten. De geformuleerde roadmap biedt houvast tav de te ondernemen activiteiten.

3. Continue optimalisatie
De opgestelde roadmap volgend, optimaliseren wij maandelijks uw website/webshop. Al naargelang behoefte is aan bepaalde expertise, gaat de gewenste specialist aan de slag. Het aantal uur dat wij inzetten is afhankelijk van het abonnement dat u kiest.

Iedere maand brengen wij u op de hoogte van de voortgang. Wat hebben wij verbeterd, wat heeft dit opgebracht en waar moet nog worden bijgestuurd? Deze voortgangsrapportage en evaluatie is een belangrijke basis voor de speerpunten voor de komende maand en het eventuele bijstellen van de roadmap.

Meer informatie over de mogelijkheden van het 360 graden team, advies en optimalisatie? Neem contact met ons op. 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Neem contact op

 

Laat hier je gegevens achter

Over Symfony | e-commerce met resultaat

Symfony adviseert bedrijven op het gebied van e-Commerce en ondersteunt bij het ontwikkelen en optimaliseren van webwinkels. Naast het geven van onafhankelijk strategisch advies bieden wij pragmatische e-Commerce oplossingen. Voor starters hebben we standaard oplossingen, voor gevorderden kunnen we een slimme extensies implementeren en ontwikkelen we maatwerk en koppelingen. Voor al onze relaties bieden we uitgebreide support en e-marketing mogelijkheden die bijdrage aan het online succes!