Tuinmeubelen

Webshop

De aanpak

Door middel van een aantal korte ‘sprints’ hebben we binnen vier maanden het gehele ecommerce platform ingericht. Waarbij zeer nauw is samengewerkt met de opdrachtgever waardoor de evoluerende wensen van de klant konden worden geïmplementeerd.

Tuinmeubelen.nl wint de Nationale TV Succes Award 2014

Symfony heeft deze webwinkel gerealiseerd en stond samen met Tuinmeubelen.nl aan de wieg van het “Cross Channel”-concept. De webwinkel vormt een goede mix tussen online oriënteren en offline kopen.
Het unieke van het concept is het feit dat tuinmeubelen.nl een B2C webwinkel is die ook de mogelijkheid biedt aan de dealers van Bukatchi gebruik te maken van het webwinkel met hun eigen naam en logo. Zo heeft elke dealer met weinig inspanning de voordelen van een eigen webwinkel. Bukatchi regelt verder alles; van inkoop tot verzending.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Neem contact op

 

Laat hier je gegevens achter

Over Symfony | e-commerce met resultaat

Symfony adviseert bedrijven op het gebied van e-Commerce en ondersteunt bij het ontwikkelen en optimaliseren van webwinkels. Naast het geven van onafhankelijk strategisch advies bieden wij pragmatische e-Commerce oplossingen. Voor starters hebben we standaard oplossingen, voor gevorderden kunnen we een slimme extensies implementeren en ontwikkelen we maatwerk en koppelingen. Voor al onze relaties bieden we uitgebreide support en e-marketing mogelijkheden die bijdrage aan het online succes!