Word jij onze nieuwe collega?

Kijk snel of er een interessante vacature voor jou bij staat! Staat jouw vacature er niet bij, maar denk je dat jij wel goed bij Symfony past? Stuur dan een bericht naar HRM@symfony.nl of bel ons direct voor een afspraak op 073 68 11 002.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent dus wil jij, samen met ons, werken en groeien in de online wereld? Wil je meer over ons weten? Neem eens een kijkje achter de schermen of bekijk direct onze vacatures en kom langs voor een goede kop koffie.

Opgericht in 2006

In Nederland draaien we al meer dan 10 jaar succesvol mee. Vol ervaring en e-commerce experts dus! Kom jij er bij?

Opleidingen

Samen met jou kijken we naar jouw wensen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en we nemen de opleidingsovereenkomst met je huidige werkgever graag over.

20 collega`s

Als je bij ons komt werken krijg je er meteen 20 gedreven, jonge en enthousiaste collega’s bij. We hebben allemaal een ander specialisme: van development tot online marketing.

Kennissessies

Symfony organiseert wekelijks kennissessies om de nieuwste technieken en ontwikkelingen te delen met zowel klanten als onze eigen collega’s. Een biertje, chips en een potje tafelvoetbal horen er natuurlijk ook bij.

Arbeidsvoorwaarden

Teveel op om te noemen, maar sowieso: je kiest jaarlijks uit een intern opleidingsaanbod, jaarlijks onderzoeken wij de tevredenheid van onze medewerkers zodat we de beste werkgever kunnen worden.

Borrels

We vinden het gezellig om een drankje te doen in de kroeg na een intensieve werkweek. Maar ook de gezamenlijke lunch, een jaarlijkse BBQ, de kerstborrel, personeelsuitjes en nog veel meer horen erbij.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Neem contact op

 

Laat hier je gegevens achter

Over Symfony | e-commerce met resultaat

Symfony adviseert bedrijven op het gebied van e-Commerce en ondersteunt bij het ontwikkelen en optimaliseren van webwinkels. Naast het geven van onafhankelijk strategisch advies bieden wij pragmatische e-Commerce oplossingen. Voor starters hebben we standaard oplossingen, voor gevorderden kunnen we een slimme extensies implementeren en ontwikkelen we maatwerk en koppelingen. Voor al onze relaties bieden we uitgebreide support en e-marketing mogelijkheden die bijdrage aan het online succes!